Koda Kup
Koda Kup

Na površini fasade se razrašča Fasada, splet okoliščin in podob s kodo lastne logike, postavljajoč mrežo, ki lovi razmerje med stvarnim in virtualnim, izvirnim in kopijo, analognim in digitalnim, pragmatičnim in okrasom.


Koda Kup
je vmesnik, ki vzpostavlja vprašanja distribucije umetniških del in del narave skozi ironiziranje razmerja med izvirnikom in kopijo. Manipulira z izmerljivimi količinami vizualnih podatkov (digitalno manipulacijo uporabe QR kod), ki na simbolni ravni omogočajo pretok preoblikovanih pomenov iz digitalnega in analognega življenja ter na ta način subvertirajo fenomene percepcije prostora in časa.

 

LENKA ĐOROJEVIĆ pri svojem delu izhaja izhaja iz medija grafike, ki ga pogosto vpenja v druge izbrane medije. Diplomirala je leta 2008 na Akademiji za likovno umetnost v Trebinju (BiH). Deluje tudi kot scenografka, kuratorka in sodelavka Radia Študent.

LINA RICA je diplomirala na Grafičnem odseku ALU v Zagrebu leta 2008. Poleg grafike ustvarja tudi v medijih fotografije, videa in animacije. Sodelovala je na skupinskih razstavah, festivalih in delavnicah na Hrvaškem in v tujini. Za svoje grafike je med drugim prejela več nagrad. Leta 2012 je v Makarski, kjer je bila rojena, odprla galerijo Galerica.

MAJA BURJA je leta 2015 diplomirala na oddelku za slikarstvo na ALUO v Ljubljani, kjer študij nadaljuje na podiplomskem študiju kiparstva. Sodelovala je na več skupinskih razstavah in festivalih. V svoji umetniški praksi deluje intermedijsko, predvsem v mediju fotografije in obliki 'site-specific'-del.

STAŠ VRENKO združuje raziskovanje različnih polj umetnosti s poudarkom na zanimanju za zvok, zvočno oblikovanje, kiparstvo, performativne umetnosti in kineticizem. Med drugim izdeluje električna glasbila. Leta 2014 je diplomiral na ALUO v Ljubljani na oddelku za kiparstvo, kjer študij nadaljuje na podiplomski stopnji.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

koprodukcija: Mednarodni grafični likovni center

urnik sodelujoci Kolofon galerija Program v pdf-ju Strip
                  Core
2015 2014 2013
2012
2010
2010
svetlobnagverila.net


English
2008
2009