Otto
                  Urpelainen & Damian Vega: Pet dokazov za posmrtno
Otto
                  Urpelainen & Damian Vega: Pet dokazov za posmrtno
                  življenje
 

»Rad bi spregovoril o spiritualizmu. Prihajam s področja znanosti in tehnologije in medijev, česar pa sem sem dodobra nasitil, zato bi rad raziskoval nekaj povsem drugega. A na žalost sem še vedno doma v znanosti in všeč mi je, kadar so drzne trditve podkrepljene s trdnimi dokazi.

Dobro, torej, tehten dokaz spiritualizma, podan na način, ki ga mimoidoči takoj zapopade. Preproste, celo naivne ideje o duhovih mrtvih ljudi, ki bivajo v onstranstvu, in nekaj čarovniških trikov, ki to lahko 'dokažejo'. Zveni odlično. Predstavljam pet dokazov za posmrtno življenje, oziroma pet načinov za klicanje duhov. Pridite in se prepričajte še sami! Morda je eden izmed duhov vaš pokojni ded, ki ima sporočilo za vas.« /Otto Urpelainen/

 

OTTO URPELAINEN (Oulu, 1984) je bil rojen na Finskem, kjer je dokončal študij matematike na Univerzi v mestu Turku, trenutno pa živi in dela v Ljubljani. Ukvarja se s programiranjem in razvijanjem rešitev za energetske sisteme, sicer pa je velik navdušenec nad eksperimentalno elektroniko. Kot svetovalec in tudi kot avtor je sodeloval pri več performansih, umetniških projektih in različnih iniciativah.

 

Damian Vega Velasco (1980) je španski umetnik in grafik, ki trenutno živi in deluje v Sloveniji. Pri svojem delu raziskuje generativni potencial tradicionalnih grafičnih tehnik v kombinaciji z novimi tehnologijami.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------

koprodukcija: KUD Mreža

urnik sodelujoci Kolofon galerija Program v pdf-ju Strip
                  Core
2015 2014 2013
2012
2010
2010
svetlobnagverila.net


English
2008
2009