Kolofon 2019

PRODUKCIJA: Strip Core / Forum Ljubljana (core@mail.ljudmila.org, m. 031 401556)

KOPRODUKCIJA: Muzej in galerije mesta Ljubljana (MGML); Društvo Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost; RogLab/MGML; ZRC SAZU in SAZU; Cankarjev dom; Galerija Alkatraz/KUD Mreža; KUD MoTA; KID Pina; Pionirski dom – Center za kulturo mladih; Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO); Srednja šola za oblikovanje in fotografijo Ljubljana (SŠOF); Akademija za likovno umetnost in oblikovanje (ALUO); Fakulteta za računalništvo in informatiko (FRI); Fakulteta za arhitekturo (FA); Fakulteta za elektrotehniko (FE) in Naravoslovnotehniška fakulteta (NTF)

SOFINANCERJI: Ministrstvo za kulturo RS, MOL – Oddelek za kulturo, Turizem Ljubljana, Francoski inštitut v Sloveniji, Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

SPONZORJI: Radio Študent, Elektro Ljubljana, podjetje za distribucijo električne energije, d. d.; Javna razsvetljava, d. d.; Riwal, d. o. o.; IB-program, d. o. o.; Grosmetal, d. o. o.; picerija Foculus in picerija Parma, Garage Cube, Madmapper, DPG, B&B Hotels, Benko-tehna, d. o. o.

POSEBNE ZAHVALE: stanovalci Križevniške ulice 2, Četrtna skupnost Moste, člani Centra aktivnosti Fužine (CAF) – središče druženja in aktivnosti za starejše, stanovalci Doma starejših občanov Fužine in Društvo za razvoj skupnostnih programov za mlade, Dom starejših občanov Fužine, Center aktivnosti Fužine, Cona Fužine, Društvo za razvoj skupnostnih programov za mlade in prebivalci & prebivalke Fužin